partners maken iedereen kerst mogelijk!

Vele handen maken licht werk. En daarom alle lof en dank naar de partners die Iedereen Kerst mogelijk maken.
Ook jouw organisatie kan bijdragen aan het mooiste, warmste en gezelligste Kerstdiner van Amsterdam.

Dat kan door diensten of goederen beschikbaar te stellen. Veel bedrijven hebben nog super goede producten in een magazijn staan, die perfect matchen met de verrassingspakketten die wij onze gasten (en vrijwilligers) meegeven. Natuurlijk kunnen wij en willen wij niet alle credits op ons nemen.

Van cadeaubonnen tot toegangskaarten. Van tegoedbonnen tot douchepakketten en van heerlijke Kerststollen tot de lekkerste cupcakes. Als jouw organisatie wil en kan bijdragen, dan kan dat absoluut en wordt dit enorm dankbaar verspreid onder onze gasten.

Wij verwachten dit jaar zo'n 350 verrassingspakketten te vullen. Dat betekent niet, dat je per definitie 350 items of bonnen af moet staan. Wij hebben onze gasten goed in beeld, en verdelen naar inzicht en met discretie de pakketten.

word partner en draag bij aan iedereen KErst!

Wij hebben dit jaar steun van Gemeente Amsterdam ontvangen voor de 'harde kosten'. Voor de overige operationele kosten hebben wij gelukkig partners die de logistiek op zich nemen, de marketing kosten dekken en/of uitvoeren. We nemen derhalve ook geen financiele giften aan. Wel kun je bijdragen door bijvoorbeeld cadeaubonnen beschikbaar te stellen, diensten te leveren en/of producten beschikbaar te stellen.

info@iedereenkerst.nl
020 - 21 01 723
Bedankt voor je inzending, we nemen contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.