Als iedereen aan een ander denkt, wordt er aan iedereen gedacht.

 

Zeker in deze tijden is dat hard nodig.

Mensen in de zorg.

Mensen die zorg nodig hebben.

Laten we er voor hen zijn de komende tijd.

Wij willen zorgverleners en zorgbehoevenden de komende tijd een steuntje in de rug geven.

Minimaal twee keer per week zullen wij 100 zorgpakketten voorbereiden voor hen die dit nodig hebben. Men kan ook voor de overige gezinsleden of buren, een vers gemaakt zorgpakket meekrijgen!

CORONA ZORGPAKKET

Wat is dit zorgpakket?

Een met liefde bereide voedzame maaltijd.

We willen érgens beginnen en zullen in de week van 16 maart minimaal 200 personen voorzien van een goede maaltijd.

We proberen rekening te houden met dieetwensen waar dat mogelijk is. We bereiden geen varkensvlees maar garanderen niet dat ons vlees halal is.

Ook proberen we een vegetarische variant te bereiden wanneer dat mogelijk is.

We zullen voornamelijk gerechten met kip en vis bereiden en natuurlijk groente voor de nodige vitamines.

Omdat ook de horeca het zwaar heeft momenteel, willen wij vanuit economisch perspectief hen niet in de weg zitten. Echter, heeft niet iedereen het budget om deze ondernemers te steunen en voor die mensen willen wij uitkomst bieden.

Liefs,

Team Iedereen Kerst

*staat ook voor jullie klaar als het geen Kerst is*

Meld je nu aan voor jouw

met liefde bereide zorgpakket!

Je ontvangt van ons een email met instructies hoe je jouw vers gemaakte pakket kan afhalen. Ook vertellen we je dan wat de dagschotel is. In sommige gevallen, kunnen we het langs komen brengen. Bij zowel de uitgifte als het bezorgen nemen wij alle hygiënische voorzorgsmaatregelen.

arrow&v
arrow&v
Ik meld me aan voor de volgende data

© 2019 Disclaimer: IEDEREEN KERST is een particulier initiatief. Dit initiatief wordt o.a. georganiseerd vanuit Team Koike.

Reden dat wij dit benoemen, is dat wij het belangrijk vinden, dat men een organisatie verantwoordelijk kan houden voor de uitingen en acties. Ondanks alle goede bedoelingen willen wij er zeker van zijn dat wij het vertrouwen krijgen op basis van transparantie. Iedereen Kerst is alleen mogelijk doordat zij wordt gesteund door diverse betrokken Amsterdamse inwoners en bedrijven. 

De Kerstdiners zijn volledig gratis en bedoeld voor iedereen die graag met een ander Kerst wil vieren. Bij Iedereen Kerst staat een open en warme sfeer centraal. Daarom zijn al onze evenementen alcohol-vrij. Voor vragen neem contact op met info@iedereenkerst.nl

  • Black Facebook Icon