Als iedereen aan een ander denkt, wordt er aan iedereen gedacht.

 

Zeker in deze tijden is dat hard nodig.

Mensen in de zorg.

Mensen die zorg nodig hebben.

Laten we er voor hen zijn de komende tijd.

Omdat we begrijpen dat niet iedereen mobiel is, het huis uit kan of mag, willen we er ook voor hen zijn.

Samen met Mediacafé Westergasfabriek organiseren we daarom dan ook dat bij een aantal van ons meerdere keren per week een heerlijke maaltijd thuisbezorgd kan worden. We noemen dit even ons

CORONA THUIS-ZORGPAKKET

Wat is dit zorgpakket?

Een met liefde bereide voedzame maaltijd.

Gebracht tot aan de deur om te zorgen dat u de deur niet hoeft en veilig thuis kunt blijven!
 

Wij zullen dit initiatief 3 werkdagen per week doen in ieder geval in de gehele maand april.

We zullen voornamelijk gerechten met kip en vis bereiden en natuurlijk groente voor de nodige vitamines.

Omdat ook de horeca het zwaar heeft momenteel, willen wij vanuit economisch perspectief hen niet in de weg zitten. Echter, heeft niet iedereen het budget om deze ondernemers te steunen en voor die mensen willen wij uitkomst bieden.

Liefs,

Team Iedereen Kerst

*staat ook voor jullie klaar als het geen Kerst is*

Meld je nu aan voor jouw

Thuiszorgpakket!

Je ontvangt van ons een email met meer informatie over wanneer we jouw thuiszorgpakket komen afleveren . Bij zowel de uitgifte als het bezorgen nemen wij alle hygiënische voorzorgsmaatregelen volgens het RIVM.

arrow&v
Ik meld me aan voor de volgende data

© 2020 Disclaimer: IEDEREEN KERST is een particulier initiatief. Dit initiatief wordt o.a. georganiseerd vanuit Team Koike.

Reden dat wij dit benoemen, is dat wij het belangrijk vinden, dat men een organisatie verantwoordelijk kan houden voor de uitingen en acties. Ondanks alle goede bedoelingen willen wij er zeker van zijn dat wij het vertrouwen krijgen op basis van transparantie. Iedereen Kerst is alleen mogelijk doordat zij wordt gesteund door diverse betrokken Amsterdamse inwoners en bedrijven. 

De Kerstdiners zijn volledig gratis en bedoeld voor iedereen die graag met een ander Kerst wil vieren. Bij Iedereen Kerst staat een open en warme sfeer centraal. Daarom zijn al onze evenementen alcohol-vrij. Voor vragen neem contact op met info@iedereenkerst.nl

  • Black Facebook Icon