Als iedereen aan een ander denkt, wordt er aan iedereen gedacht.

 

Zeker in deze tijden is dat hard nodig.

En dan vooral denken in mogelijkheden. Wat is er nog wel mogelijk?

 

Delen is vermenigvuldigen en daarom laten we het er niet bij zitten en organiseren dit jaar een Kerstdiner-op-afstand. Want; iedereen verdient een fijn Kerstfeest.

 

Iedereen die zich heeft aangemeld, heeft een email ontvangen met daarin instructies over het reserveren van een Iedereen-Kerst-Diner-Thuisbezorgd-Pakket.

Vul onderstaand formulier in, zodat wij weten waar we het mogen komen bezorgen op Kerstdag.

 

Liefs,

Team Iedereen Kerst

Bedankt voor uw aanmelding van het Iedereen-Kerst-Diner-thuisbezorgd pakket.
 

Dit jaar was het zoveel aanpassen, dat we even geen passendere naam hebben voor deze aangepaste editie van Iedereen Kerst.

Om alles in goede banen te leiden, hebben wij uiterlijk woensdagochtend 23 december om 11 uur uw adres nodig, en het aantal personen om uw Kerstpakket op 1e Kerstdag te kunnen bezorgen. Deze link is enkel voor de mensen die zich al aangemeld hadden, omdat wij dit jaar helaas beperkte plaatsen hebben. Deel deze link dus niet met mensen die nog geen reservering hadden geplaatst om teleurstellingen te voorkomen. 

Let op: na woensdag 23 december 13:00 is het niet meer mogelijk wijzigingen of reserveringen door te geven in verband met onze beperkte capaciteit én voorbereidingstijd die wij nodig hebben.

arrow&v
arrow&v

© 2020 Disclaimer: IEDEREEN KERST is een particulier initiatief. Dit initiatief wordt o.a. georganiseerd vanuit Team Koike.

Reden dat wij dit benoemen, is dat wij het belangrijk vinden, dat men een organisatie verantwoordelijk kan houden voor de uitingen en acties. Ondanks alle goede bedoelingen willen wij er zeker van zijn dat wij het vertrouwen krijgen op basis van transparantie. Iedereen Kerst is alleen mogelijk doordat zij wordt gesteund door diverse betrokken Amsterdamse inwoners en bedrijven. 

De Kerstdiners zijn volledig gratis en bedoeld voor iedereen die graag met een ander Kerst wil vieren. Bij Iedereen Kerst staat een open en warme sfeer centraal. Daarom zijn al onze evenementen alcohol-vrij. Voor vragen neem contact op met info@iedereenkerst.nl

  • Black Facebook Icon