Als iedereen aan een ander denkt, wordt er aan iedereen gedacht.

 

Zeker in deze tijden is dat hard nodig.

En dan vooral denken in mogelijkheden. Wat is er nog wel mogelijk?

 

Delen is vermenigvuldigen en daarom laten we het er niet bij zitten en organiseren dit jaar een Kerstdiner-op-afstand. Want; iedereen verdient een fijn Kerstfeest.

 

Iedereen die zich heeft aangemeld, heeft een email ontvangen met daarin instructies over het reserveren van een Iedereen-Kerst-Diner-Thuisbezorgd-Pakket.

Vul onderstaand formulier in, zodat wij weten waar we het mogen komen bezorgen op Kerstdag.

 

Liefs,

Team Iedereen Kerst

Bedankt voor uw aanmelding van het Iedereen-Kerst-Diner-thuisbezorgd pakket.
 

Dit jaar was het zoveel aanpassen, dat we even geen passendere naam hebben voor deze aangepaste editie van Iedereen Kerst.

Om alles in goede banen te leiden, hebben wij uiterlijk woensdagochtend 23 december om 11 uur uw adres nodig, en het aantal personen om uw Kerstpakket op 1e Kerstdag te kunnen bezorgen. Deze link is enkel voor de mensen die zich al aangemeld hadden, omdat wij dit jaar helaas beperkte plaatsen hebben. Deel deze link dus niet met mensen die nog geen reservering hadden geplaatst om teleurstellingen te voorkomen. 

Let op: na woensdag 23 december 13:00 is het niet meer mogelijk wijzigingen of reserveringen door te geven in verband met onze beperkte capaciteit én voorbereidingstijd die wij nodig hebben.

arrow&v
arrow&v

Bedankt voor de inzending!