WAAROM IEDEREEN KERST?

OPRICHTERS KOIKE EN STEVEN GEVEN ANTWOORD.

MOOIE ERVARINGEN DELEN IS RIJKDOM.

Koike Hess en Steven van Heyningen zijn in 2015 Iedereen Kerst gestart omdat ze naar eigen zeggen niet aan de zijlijn wilden staan. De zijlijn die volstaat met mensen die roepen dat het beter kan.

Dat het beter kan, dat weten we immers allemaal. 

Hoe het beter kan, is een ander verhaal. Koike en Steven, die al eerder bevriend waren maar betere vrienden zijn geworden door Iedereen Kerst, zijn het erover eens dat een goed begin, in ieder geval bij elkaar komen is en met elkaar in gesprek te gaan. Alleen zo komen we te weten wat ons verbindt in plaats van wat ons verder van elkaar doet staan. 

Kerst draait om verbinding en om gezelligheid.

Laat dat voor ons een goed moment zijn om met elkaar in gesprek te gaan, positiviteit te delen en genieten van lekker eten. 

Iedereen kan meedoen. Iedereen kan mee eten. Iedereen is welkom.

Meld je ook aan en join het Iedereen Kerst team als vrijwilliger!

© 2019 Disclaimer: IEDEREEN KERST is een particulier initiatief. Dit initiatief wordt o.a. georganiseerd vanuit Team Koike.

Reden dat wij dit benoemen, is dat wij het belangrijk vinden, dat men een organisatie verantwoordelijk kan houden voor de uitingen en acties. Ondanks alle goede bedoelingen willen wij er zeker van zijn dat wij het vertrouwen krijgen op basis van transparantie. Iedereen Kerst is alleen mogelijk doordat zij wordt gesteund door diverse betrokken Amsterdamse inwoners en bedrijven. 

De Kerstdiners zijn volledig gratis en bedoeld voor iedereen die graag met een ander Kerst wil vieren. Bij Iedereen Kerst staat een open en warme sfeer centraal. Daarom zijn al onze evenementen alcohol-vrij. Voor vragen neem contact op met info@iedereenkerst.nl

  • Black Facebook Icon