LOKALE BIEREN

Genieten met je maten in het park.
Daar hoort bier bij om het plaatje compleet te maken. Onze bieren worden gebrouwd door Troost en Gebrouwen door Vrouwen. Bestel online en support samen met je maten de Amsterdamse ondernemers!

BLIJF LEKKER CHILLEN

IN WESTERPARK!

WIJN & ROSE

Tuurlijk is een fles van de Appie prima te doen. Maar voor het échte werk heb je een expert nodig. Niet te duur maar gewoon goede lekkere zomerse wijnen. Deze komen bij CocovinBar vandaan en worden geserveerd op je picnic kleed.

GIN

TONICS

Je wil even wat anders. Maar je zit net zo lekker wat ga je nu doen?
Juist. N

¬© 2020 Disclaimer: IEDEREEN KERST is een particulier initiatief. Dit initiatief wordt o.a. georganiseerd vanuit Team Koike.

Reden dat wij dit benoemen, is dat wij het belangrijk vinden, dat men een organisatie verantwoordelijk kan houden voor de uitingen en acties. Ondanks alle goede bedoelingen willen wij er zeker van zijn dat wij het vertrouwen krijgen op basis van transparantie. Iedereen Kerst is alleen mogelijk doordat zij wordt gesteund door diverse betrokken Amsterdamse inwoners en bedrijven. 

De Kerstdiners zijn volledig gratis en bedoeld voor iedereen die graag met een ander Kerst wil vieren. Bij Iedereen Kerst staat een open en warme sfeer centraal. Daarom zijn al onze evenementen alcohol-vrij. Voor vragen neem contact op met info@iedereenkerst.nl

  • Black Facebook Icon