DRAAG OOK BIJ AAN EEN 

FANTASTISCH

SUPPORT IEDEREEN KERST

WIJ WORDEN AL GESTEUND DOOR

ADAM UNDERWEAR - BAKKERIJ 'T STOEPJE - BILTHOVEN FISH - BROUWERIJ TROOST - CREATIVE CLICKS - HOOGVLIET - LE PERRON - LEADLEADERS MEDIA - MARKET FOOD GROUP - MATT SLEEPS - MEDIACAFE WESTERGAS - PEPSICO - RITUALS - RESTAURANT MATA HARI

RESTAURANT MOSSEL & GIN - RESPONSECONCEPTS - TAKEAWAY (THUISBEZORGD)

TEAM KOIKE - TKO CONSULTING - TONY CHOCOLONELY - WESTERGAS - WORKDAY

KERST CADEAUS

Iedereen houdt van cadeaus krijgen. Al zal men er niet snel om vragen of dit laten merken.

We willen het zo makkelijk mogelijk maken om bij te dragen.

 

Heeft je bedrijf items over die perfect zijn voor in onze X-mas bags? Dan komen wij ze graag ophalen want dit is voor veel gasten een enorme en welkome verrassing!

INZAMELINGSACTIES

Iedereen Kerst accepteert liever geen financiële donaties.

Mocht je bedrijf of mochten je collega's wel bij willen dragen, dan kan dat wel door inzamelingsacties te doen.

 

Van dat bedrag kunnen dinerbonnen of bioscoopbonnen gekocht worden en gedoneerd worden die wij in de X-mas bags doen!

DONATIES

Omdat Iedereen Kerst een particulier initiatief is en nog niet als ANBI doel geregistreerd staat kunnen wij niet direct financiële steun of donaties ontvangen.

Is geld doneren echter de enige optie om bij te dragen, dan kunnen we via onze Partner die onze kosten draagt, facturen uitsturen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld kosten voor de vrijwilligers borrel, logistieke kosten etc.

© 2020 Disclaimer: IEDEREEN KERST is een particulier initiatief. Dit initiatief wordt o.a. georganiseerd vanuit Team Koike.

Reden dat wij dit benoemen, is dat wij het belangrijk vinden, dat men een organisatie verantwoordelijk kan houden voor de uitingen en acties. Ondanks alle goede bedoelingen willen wij er zeker van zijn dat wij het vertrouwen krijgen op basis van transparantie. Iedereen Kerst is alleen mogelijk doordat zij wordt gesteund door diverse betrokken Amsterdamse inwoners en bedrijven. 

De Kerstdiners zijn volledig gratis en bedoeld voor iedereen die graag met een ander Kerst wil vieren. Bij Iedereen Kerst staat een open en warme sfeer centraal. Daarom zijn al onze evenementen alcohol-vrij. Voor vragen neem contact op met info@iedereenkerst.nl

  • Black Facebook Icon