Van mooie ervaringen delen wordt iedereen rijker. Dat is het idee achter Iedereen Kerst.
Sinds 2015 organiseren Koike Hess en Steven van Heyningen Iedereen Kerst.
Kerst is voor velen een moment van samenkomen, gezellig eten met luxe gerechten omringd door vrienden of familie.
Voor vele anderen is dit niet weggelegd. Een etentje in een restaurant kost al snel een hoop geld. Sommigen zitten wellicht noodgedwongen alleen thuis met Kerst.
'Enorm jammer, want ook die mensen hebben echt wel behoefte aan lekker eten, gezellig samenkomen en nergens druk over hoeven te maken' zegt Steven.
Koike vult aan: 'Kerst zou helemaal niet om geldzorgen of andere zorgen moeten gaan. Hoe mooi zou het zijn als we een plek hebben waar we van elkaar's verhalen kunnen genieten en van lekker eten zonder dat iemand zich zorgen over wat dan ook te maken?'

 

 

 

VLNR: Peter, Koike en Steven bij de promo van de 1e editie

 

Zo komen we dichter bij elkaar te staan, hebben we eindelijk tijd om elkaar weer eens aandacht te geven die we verdienen en kunnen we ook nog eens een praatje maken met de persoon die we vaak tegenkomen maar waar we eigenlijk niks over weten.
In 2019 vindt Iedereen Kerst voor de vijfde keer plaats bij restaurants Mossel en Gin, Mediacafé Westergas en Brouwerij Troost.
Mossel en Gin is al vanaf 2015 thuisbasis van Iedereen Kerst. Eigenaar Wouter ten Velde geeft aan dat hij enorm trots is dat zijn restaurant zo'n initiatief kan steunen. 

Voor ons draait Kerst om verbinding en positiviteit. 
Dat begint bij gezelligheid en lekker eten.

Iedereen kan meedoen. Iedereen kan mee eten. Iedereen is welkom.

Meld je ook aan en join het Iedereen Kerst team als vrijwilliger!

KERST MOET VOOR IEDEREEN EEN FEEST ZIJN!

OPRICHTERS STEVEN VAN HEYNINGEN EN KOIKE HESS AAN HET WOORD

© 2020 Disclaimer: IEDEREEN KERST is een particulier initiatief. Dit initiatief wordt o.a. georganiseerd vanuit Team Koike.

Reden dat wij dit benoemen, is dat wij het belangrijk vinden, dat men een organisatie verantwoordelijk kan houden voor de uitingen en acties. Ondanks alle goede bedoelingen willen wij er zeker van zijn dat wij het vertrouwen krijgen op basis van transparantie. Iedereen Kerst is alleen mogelijk doordat zij wordt gesteund door diverse betrokken Amsterdamse inwoners en bedrijven. 

De Kerstdiners zijn volledig gratis en bedoeld voor iedereen die graag met een ander Kerst wil vieren. Bij Iedereen Kerst staat een open en warme sfeer centraal. Daarom zijn al onze evenementen alcohol-vrij. Voor vragen neem contact op met info@iedereenkerst.nl

  • Black Facebook Icon