Als iedereen aan een ander denkt, wordt er aan iedereen gedacht.

 

Zeker in deze tijden is dat hard nodig.

Mensen in de zorg.

Mensen die zorg nodig hebben.

Laten we er voor hen zijn de komende tijd.

Wij geven zorgverleners en zorgbehoevenden de komende tijd een steuntje in de rug.

Twee keer per week bereiden wij 150 zorgpakketten voor hen die dit nodig hebben. Men kan ook voor de overige gezinsleden of buren, een vers gemaakt zorgpakket meekrijgen!

CORONA ZORGPAKKET

Wat is dit zorgpakket?

Een met liefde bereide voedzame maaltijd.

Sinds 16 maart zorgen wij ervoor dat 200 mensen in ieder geval twee keer per week een Zorgpakket in ontvangst kunnen nemen. Zo hoeven zij daar even geen zorgen om te maken. 

Wij koken voornamelijk vegetarisch. Dit omdat het met een klein team moeilijk is om met alle dieetwensen rekening te houden. Wanneer wij wel met vlees koken, zal dit geen varkensvlees of rundvlees zijn.
Voor ons staat voorop dat we gezonde en lekkere maaltijden 
bereiden en natuurlijk is de basis daarvoor groente voor de nodige vitamines.

Omdat ook de horeca het zwaar heeft momenteel, willen wij vanuit economisch perspectief hen niet in de weg zitten. Echter, heeft niet iedereen het budget om deze ondernemers te steunen en voor die mensen willen wij uitkomst bieden.

Liefs,

Team Iedereen Kerst

*staat ook voor jullie klaar als het geen Kerst is*

© 2019 Disclaimer: IEDEREEN KERST is een particulier initiatief. Dit initiatief wordt o.a. georganiseerd vanuit Team Koike.

Reden dat wij dit benoemen, is dat wij het belangrijk vinden, dat men een organisatie verantwoordelijk kan houden voor de uitingen en acties. Ondanks alle goede bedoelingen willen wij er zeker van zijn dat wij het vertrouwen krijgen op basis van transparantie. Iedereen Kerst is alleen mogelijk doordat zij wordt gesteund door diverse betrokken Amsterdamse inwoners en bedrijven. 

De Kerstdiners zijn volledig gratis en bedoeld voor iedereen die graag met een ander Kerst wil vieren. Bij Iedereen Kerst staat een open en warme sfeer centraal. Daarom zijn al onze evenementen alcohol-vrij. Voor vragen neem contact op met info@iedereenkerst.nl

  • Black Facebook Icon